Oktató

Németh Georgina

A mozgás gyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben.  Kiskoromban versenyszerűen ritmikus sportgimnasztikáztam, majd fitness versenyző lettem, amit évek múltával a tánc, majd később a jóga váltott fel.

Operaénekesi master diplomámát szereztem a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karán. Ezt megelőzően közgazdászként diplomáztam a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügy szakán.

Közgazdasági tanulmányaim alatt találkoztam a jógával, melynek hatására életem gyökeres változásokon ment keresztül. Rendszeresen járok jóga órákra (hatha, ashtanga), 2013-ban elvégeztem a 200 órás Yoga Alliance International által elfogadott hatha jógaoktatói tanfolyamot a Ganapati Hot Yoga Stúdióban, Kiss Zoltán Nitainál. A tanfolyam során a gyakorlati tudás, az ászanák sorozata mellett megismerkedtem a jóga filozófiai hátterével is, a jóga valódi céljával, spirituális hátterével.  A jóga életfelfogásomat is megváltoztatta.

Célom az, hogy minél jobban, színvonalasabban elsajátítsam, majd továbbadhassam a jóga gyakorlati részét, emellett bővítsem filozófiai tudásom. Remélem ezzel nem csupán saját magamnak, hanem másoknak is örömet tudok majd szerezni.

A jóga mindenki életébe pozitív változásokat képes hozni, így célom, magának a jógának és hatásainak minél több emberrel való megismertetése. Szeretném tudásom ezen a területen folyamatosan növelni, mélyíteni, és továbbadni mindazok számára, akik erre nyitottak.